6 x Rapunzel Bio Agar Agar, 60g

Kč1,345.00
Tax included
Quantity
Out-of-Stock


Notify me when available

Klasický prostředek na želírování Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou gelující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium.

V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, dorty, pudinky dle Vaší kulinářské fantazie.

Složení: Želírovací prostředek: Agar Agar. *Produkt ekologického zemědělství

Ekologická produkce: Zemědělská produkce mimo EU

Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota: 775 kJ (191 kcal) na 100 g.

Tuky: 0.3 g, (z toho nasycené mastné kyseliny: 0.3 g, mononenasycené mastné kyseliny: 0 g, polynenasycené mastné kyseliny: 0 g), Sacharidy: 10 g, (z toho cukr: 0.5 g), Vláknina: 70 g, Bílkoviny: 2 g, Sůl: 3.125 g

16 other products in the same category:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Use your own text.