Fíky krájené BIO 100 g Wolfberry

Wolfberry
23,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Voňavé nesířené plody fíků

Fíky krájené jsou vhodné k přímé konzumaci. Fíky jsou ideální k dochucení pokrmů. Lze je vložit do cereálních kaší, dezertů, pečiva, a nebo na vaření. Fíky jsou lehce stravitelné.


Charakteristika fíků

  • Antioxidační schopnosti
  • Udržují hladinu lipidů a cholesterolu v krvi
  • Podporují funkci střevního traktu
  • Napomáhají k udržení mikrobiální rovnováhy
  • Urychlují hojení ran


Fíky jsou nakrájené na malé kostičky a poté šetrně usušené na slunci. Fíky mají velké množství vlákniny, pektinu, aminokyselin a bílkovin.

Fíky společnosti Wolfberry jsou posypané rýžovou bezlepkovou extrudovanou(převařenou) moukou, aby se nelepily k sobě.

Sušené fíky ztrácejí při zpracování dvě třetiny obsahu vody, díky čemuž se v nich značně koncetruje obsah sacharidů, ale i vitamínů a minerálů. Dále se z fíků vyrábí džusy, sirupy, marmelády, moučníky, džemy a cukrovinky.


Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 1244 kJ / 298 kcal; 

Tuky: 2.3 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0.4 g; 

Sacharidy: 58.7 g – z toho cukry 53.7 g; 

Vláknina: 9.2 g; 

Bílkoviny: 5.9 g; 

Vlhkost: 25 %; 

Sůl: 0.023 g


Vitamíny a minerály ve 100 g
Vápník: 162 mg; 

Železo: 2.03 mg; 

Hořčík: 68 mg; 

Fosfor: 67 mg; 

Draslík: 680 mg; 

Sodík: 10mg; 

Zinek: 0.55 mg; 

Vitamin C: 1.2 mg; 

Thiamin: 0.085 mg; 

Riboflavin: 0.082 mg; 

Niacin: 0.619 mg; 

Vitamin B6: 0.106 mg; 

Kyselina listová: 9 µg; 

Vitamin A: 10 IU; 

Vitamin E (alfa-tokoferol): 0.35 mg


Složení
fíky > 95%, rýžová mouka < 5 %


Alergeny
Bez alergenů


Země původu
Turecko


BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002


Obsah
100 g


Parametry

Cílová skupina BIO, vegan
Země původu Turecko
Produkty bez alergenů Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez lepku, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec, Bez mléka

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Use your own text.