RAW MANGOVÝ DORT

korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g rozinek

 

krém: 

2 zralá manga

120 ml kokosového oleje

2 pl agávového sirupu

1 lžička raw karobu


Postup výroby RAW mangového dortu

Korpus:

ořechy pomeleme s rozinkama a natěsnáme do dortové formy (16cm). na dno je ideální dát pečící papír

 

Krém:

Oloupaná zralá manga pomixujeme a přidáme rozpuštěný kokosový olej a agávový sirup podle chuti.

Krém nalijeme na korpus a malou trošku krému si schováme na zdobení.

Do zbylé trošky dáme karob, zamícháme a nalijeme do kruhu na žlutý krém. Dřevěnou špejlí roztaháme do nepravidelné ozdobné hvězdice.

Vložíme na pár hodin do lednice vychladit.

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Use your own text.