V této kategorii naleznete mléka a smetany jak živočišnégo původu tak rostlinného. Dále pak i suroviny a pomůcky, díky nimž si doma můžete rostlinná mléka sami vyrobit.
Rostlinné mléko lze vyrobit z obilovin, ořechů či semen. Ty vždy namáčíme 12 - 48 hodin a poté mixujeme s vodou po dobu několika minut.
Poté zcedíme přes plátýnko nebo plátěný pytlík. Můžeme dosladit nebo dochutit ovocem, či kakaem nebo karobem.
Kozí mléko je výživná přírodní strava pro všechny, kteří jsou citliví nebo mají alergii na kravské mléko. Pro svou výbornou stravitelnost je kozí mléko též ideální pro děti a pro rekonvalescenty.
Kozí mléko je výživná přírodní strava pro všechny, kteří jsou citliví nebo mají alergii na kravské mléko. Pro svou výbornou stravitelnost je kozí mléko též ideální pro děti a pro rekonvalescenty.
mléko vyráběné z dužiny kokosu, vhodné do dezertů, zmrzlin, omáček, a obzvláště vhodné pro asijskou kuchyni. Má skvělou smetanovo kokosovou chuť, kterou si zamilujete.
Má intenzivní kokosovou chuť a vůni, je bez přidaného cukru, látek zvýrazňující chuť a neobsahuje kaseinát sodný, takže ho ocení i vegetariáni, vegani a osoby citlivé na laktózu.
Má intenzivní kokosovou chuť a vůni, je bez přidaného cukru, látek zvýrazňující chuť a neobsahuje kaseinát sodný, takže ho ocení i vegetariáni, vegani a osoby citlivé na laktózu.