Jojobový kosmetický olej BIO 100 ml Wolfberry

Wolfberry
199,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Pomáhá hydratovat pokožku, vlasům vrací lesk a vitalitu.

Jedná se o olej lisovaný z jadérek jojoby čínské – stálezeleného dlouhověkého keře, který roste hlavně v suchých a slunných oblastech celého světa. Jojobový olej je specifický, velmi stabilní proti oxidaci. Prakticky nikdy nežlukne a proto se používá i jako konzervační prostředek v kosmetice.

Účinky a využití jojobového oleje
Bojujete se suchou a podrážděnou pokožkou nebo se vám třepí suché konečky vlasů? Jojobový olej je právě pro vás! Použijte jej pro ošetření pokožky celého těla, pro pleťové masky i vlasové zábaly.

Olej můžete nanést ve větším množství, nechat na pokožce působit 15 minut a zbytek potom rozetřít nebo setřít kosmetickým ubrouskem. Pokožka si tak vezme co potřebuje. 

Podobně olej použijte jako vlasový zábal, který poté umyjete šamponem. Můžete jej ale zlehka vtírat do konečků vlasů i po umytí.

Jojobový olej je složením podobný přirozenému kožnímu mazu, je proto vhodný pro péči o všechny typy pleti a je velmi dobře snášen. 

Doplňující informace
Jde o čistý přírodní olej bez přídavných látek, neobsahuje alergeny.
Případný sediment v oleji není na závadu, naopak poukazuje na kvalitu nerafinovaného produktu.

Použití 
Jako kosmetický přípravek k přímé aplikaci na pleť

Skladování 
Olej doporučujeme skladovat dobře uzavřený v chladnu a temnu. Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců. 

Země původu 

Uruguay


Obsah 
100 ml

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Internetový obchod AlternativaShop.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.