Avokádový olej BIO 100 ml Wolfberry

Wolfberry
146,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Je určený jak pro konzumaci, tak pro kosmetické účely a k masážím. Má vynikající chuť i vůni, kterou oceníte ve studené i teplé kuchyni.

Avokádový olej BIO 100 ml Wolfberry

Avokádový olej se získává z dužniny plodů avokáda a má jedinečnou, lehce oříškovou chuť, konzistenci medu a zelenou barvu. Přepaluje se při velmi vysokých teplotách, takže je ideální na smažení, grilování a pečení. Jeho chuť nepřebíjí další ingredience v pokrmu, díky čemu je vynikající do salátových dresinků, restované zelenině nebo ke světlým druhům masa. Výborně se snoubí s chilli, rozmarýnem, citronovou šťávou nebo bazalkou. 


Avokádový olej nevyvolává alergie, takže je vhodný pro všechny typy pleti. Díky svému složení bývá označován jako olej mládí, protože perfektně regeneruje a vyživuje povadlou a ochablou pleť na obličeji, hlavně v oblasti kolem očí. Při pravidelném používání avokádového oleje namísto denního nebo nočního krému se elasticita pokožky obnovuje a pleť se stává svěží, rozjasněná a neuvěřitelně vitální. Avokádový olej se také používá jako ochrana vlasů a pokožky celého těla před slunečními paprsky. 

Avokádový olej je jedinečný prostředek na vlasy. Citlivou a suchou vlasovou pokožku zklidní, pomáhá zacelit vlasy a roztřepené konečky a celkově působí příznivě na suché vlasy. Vynikající je maska ze tří polévkových lžiček avokádového oleje dobře smíchaného s 1 hrnku majonézy, ke směsi se může přidat i pár kapek esenciálního oleje. Takto vyrobenou masku naneste na celé vlasy, které následně zabalte do ručníku, nechejte 20 minut působit a pak umyjte šampónem. 

Nutriční hodnoty ve 100 g:

Energie: 3701kJ / 884kcal; 

Tuky: 95.7g – z toho nasycené 11.6g, 

Sacharidy: 0g – z toho cukry 0g; 

Bílkoviny: 0g; Sůl: 0g; 

Vláknina: 0g

Skladování: Na tmavém místě do 22°C. Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců

Země původu: Španělsko
Obsah balení: 100ml

1 další produkt ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Use your own text.