Datlový cukr BIO 500 g Wolfberry

Wolfberry
147,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem


Informujte mě, až bude k dispozici

přírodní sladidlo vyrobené z čerstvých datlí

Jak používat datlový cukr
Datlový cukr je pro svoji konzistenci doporučován především v kuchyni. Používáme jej při pečení, výrobě raw sladkostí nebo k přislazování různých pokrmů. Zejména desertů, ochucených jogurtů, müsli směsí, palačinek a kaší, ale je vhodný i do orientálních pokrmů a ajurvédských snídaní. Můžeme jím zcela nahradit cukr v pekařských receptech. Je ale třeba počítat s tím, že sladí o něco méně než běžné cukry. S menším úspěchem jej využijete jako sladidlo nápojů. Na rozdíl od ostatních cukrů je totiž pro vysoký obsah vlákniny v nápojích nerozpustný.

Charakteristika
Datlové sladidlo je nepřesně, ale často nazýváno jako "cukr". Jedná se výrobek z čerstvých tuniských datlí.


Výroba datlového cukru:

Datle se nejprve prohřejí horkou parou, což urychlí cukernatění a zajistí rovnoměrnou konzistenci. Poté jsou usušeny a namlety na jemný prášek - datlový cukr. Datlový cukr chutná méně sladce než klasický bílý cukr.

 

 

Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie:
 1493 kJ/353 kcal; 

Tuky: 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g; 

Sacharidy: 80 g - z toho cukry 74 g; 

Vláknina: 11 g; 

Bílkoviny: 2,7 g; 

Sůl: 0,015 g

 

Složení 
100% datle v BIO kvalitě

 

Skladování 
Skladujte na suchém a chladném místě.

 

Obsah 
500 g

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Use your own text.