- -5%
Top 10 produktů
Kokosový cukr obsahuje stopové množství vitaminu C, draslík, fosfor, hořčík, vápník, zinek, železo a měď. Kokosový cukr také obsahuje malé množství fytoživin jako jsou polyfenoly, flavonoidy, anthokyany a antioxidanty.
Kokosový cukr má příjemnou karamelovou chuť.
Kokosový cukr má nízký glykemický index: 35
Kokosový cukr se vyrábí z nektaru kokosových palem Cocos nucifera
Sladivost: srovnatelná jako u třtinového cukru, tedy 1:1
Organic, GMO-free, bezlepkový, vegan
Země původu: Indonésie
Cílová skupina | vegan, BIO |
Země původu | Indonésie |
Produkty bez alergenů | Bez siřičitanů, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez lepku, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez skořápkových plodů, Bez celeru |
nejlepší a nejchutnější alternativa k obyčejnému cukru
Internetový obchod AlternativaShop.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.