Categories

Čaga drcená - čaj 50 g

Čaga drcená - čaj 50 g

Žaludeční vředy a dvanácterníku, chronická gastritida, játra, slezina, kožní problémy. 

More details


TML a.s.

95 Kč

Čaga pomáhá v boji s rakovinou.

 

Čaga neboli Rezavec šikmý je opravdovým skvostem mezi houbami. Jedná se o houbu, která se vyskytuje nejčastěji na břízách na Sibiři. Má výrazné protizánětlivé, antibiotické, antivirové, antimykotické, protirakovinné a antioxidační účinky, obsahuje flavonoidy, alkaloidy, steroidy, melanin i řadu stopových prvků. Posiluje celý organismus včetně imunitního systému, čistí krev, používá se při léčbě trávících obtíží, posiluje činnost žaludku, slinivky i jater, léčí záněty trávicího traktu i žaludeční vředy a takové nemoci jako je Crohnova choroba nebo ulcerózní kolitida. Pomáhá při alergiích, ekzémech a lupénce, používá se při léčbě rakoviny, snižuje bolest a zpomaluje vývoj metastáz, působí příznivě i při chemoterapii jako prostředek zmírňující její negativní vedlejší účinky.

 

V Rusku se z čagy vyrábí známý přípravek Befungin, který je znám už z dob minulého režimu. Houbu je možné také užívat ve formě tobolek, tinktury nebo odvaru. Nebyly zjištění žádné nežádoucí účinky, ale užívání se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám a dětem do tří let.

 

Recepty na čaj z čagy:

 

Polévkovou lžíci prášku ze sušené houby nebo zhruba pěti gramový kousek nadrobené houby dáme přes noc do hrnce se studenou vodou (2,5 litru), druhý den ráno ve stejné vodě necháme přejít varem a povaříme pět minut. Dalších pět minut necháme vyluhovat a poté slijeme. Čaj popíjíme v malých dávkách několikrát denně přibližně půl hodiny před jídlem.

 

Dle Pavla Váni - jednu čajovou lžičku čagy vaříme 10minut v 2,5l vody. Pijeme šálek 3x denně, půl hodiny po jídle, po dobu dvou až čtyř týdny. S dvoutýdenní přestávkou opakujeme.

 

Dle J.Janči aj.A.Zentricha - drogu přelijeme převařenou vlažnou vodou a 4 až 5 hodin necháme macerovat při pokojové teplotě. Pak drogu pomeleme mlýnkem na maso. Vodu ovšem nevyléváme, ale použijeme na další přípravu. Přihřejeme ji na teplotu maximálně 50 stupňů celsia a znovu ji nalijeme na drogu, tak že na jeden díl čagy dáme pět dílů vody. Vyluhujeme 48 hodin, přecedíme a usazeninu vylisujeme přes několik vrstev gázy. Získanou hustou tekutinu doplníme převařenou studenou vodou na původní objem 1:5. Tento přípravek můžeme skladovat v ledničce tři dny, nepočítaje den přípravy. Denně užíváme čtyři sklenice mírně ohřátého čaje.

 

Mikroklyzma 150-200ml tohoto čaje ohřátého na tělesnou teplotu na noc, pře tím ještě jedno klyzma očistné z převařené vody, vychladlé na tělesnou teplotu, toto klyzma vypustíme a aplikujeme klyzma z čagy, pokud bude používat přípravek Befungin postupujte stejně (používá se naředěný jako k užívání, viz. obal).

Write your review

Čaga drcená - čaj 50 g

Čaga drcená - čaj 50 g

Žaludeční vředy a dvanácterníku, chronická gastritida, játra, slezina, kožní problémy. 

Write your review

  • Product Name:Čaga drcená - čaj 50 g
  • Product Reference: C034
  • By TML a.s.
  • Price: 95
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.10 kg
  • Description: Žaludeční vředy a dvanácterníku, chronická gastritida, játra, slezina, kožní problémy. 
Path: > > > > Čaga drcená - čaj 50 g

Cart  

No products

0 Kč Total





Checkout