Categories

více informací There are no products.

více informací

V čem se DiaChrom odlišuje od ostatních sladidel? Na první pohled je to velikost tablet a to co nevidíme, je jeho zcela unikátní složení. Nejedná se totiž o běžné sladidlo, ale vedle sladící složky obsahuje ještě speciální organický komplex, tzv. glukózotoleranční faktor (GTF), jehož účinkem dochází ke snižování hladiny krevního cukru a cholesterolu. Proč jsou tablety větší? Tuto velikost tablet si právě vynutila přítomnost skutečně biologicky účinného glukózotolerančního faktoru (žádné pochybné náhražky). Tento faktor sám o sobě nemá zrovna nejlepší chuť a proto bylo nutno vyvinout speciální složení tablety, aby bylo dosaženo i správné chuti sladidla. A protože DiaChrom obsahuje skutečně účinný GTF faktor, musí být i tablety trošku větší, než je u běžných sladidel obvyklé. Větší tablety lze také snadno rozlomit na dvě části a lépe si tak upravit sladkou chuť svého oblíbeného nápoje. Sladící složka DiaChromu V červené variantě je sladící složkou sukralóza. Jedná se o chemicky pozměněnou molekulu obyčejného řepného cukru sacharózy a toto sladidlo má zatím dobré odborné reference. Na rozdíl od aspartamu je tepelně velice dobře stabilní a lze jej tedy bez problému použít i pro vaření a pečení. Zelený DiaChrom obsahuje jako sladící složku steviol-glykosidy, což jsou extrakty z listů rostliny Stévia rebaudiana Bertoni. Stévie je zdravou přírodní alternativou za řepný cukr, její čisté extrakty mají proti cukru až 300 násobnou sladivost a jsou teplotně i pH stabilní. DiaChrom se stévií je vhodný hlavně ke slazení teplých i studených nápojů a může zvýrazňovat jejich přirozenou chuť (zejm. kávy). Glukózotoleranční faktor Jednou z aktivních složek tohoto faktoru je i kationt trojmocného chrómu, který se nachází především v mléce od krav chovaných na volné pastvě. Je obsažen i v některých rostlinách, odtud je však hůře využitelný. Pokud je trojmocný chróm zabudován do vhodného organického komplexu, vykazuje biologickou účinnost a aktivuje receptor pro inzulín. Na tomto místě je třeba zdůraznit, že existuje celá řada sloučenin chrómu, které nejsou schopny tuto aktivaci receptoru vyvolat a proto ani z biologického hlediska nejsou účinné. V DiaChromu použitý organický komplex trojmocného chrómu se vyznačuje vysokou účinností v aktivaci receptoru pro inzulín a proto se tento komplex podílí na snižování zvýšené hladiny krevního cukru a při pravidelné konzumaci působí i na udržování fyziologické koncentrace cholesterolu. Charakteristika DiaChromu DiaChrom obsahuje komponenty, které tělo normálně přijímá, a proto není pro tělo cizí. Vyrábí se v tabletové formě určené ke slazení nápojů, jako je káva, čaj, mléko nebo kakao a ve formě práškové určené ke slazení salátů, ovoce, kompotů, pudinků, krémů, dortů, rolád, buchet, cukroví.... Je dodáván v osobním balení po 80 tabletách, v rodinném balení po 600 tabletách a prášková forma v balení 200 g. DiaChrom je vhodný pro diabetiky, lidi se zvýšenou psychickou a duševní zátěží, všechny druhy redukčních diet a pro všechny spotřebitele, kteří si uvědomují, že zdraví máme jen jedno.

Cart  

No products

0 Kč Total





Checkout