Kategorie

Nové produkty

  • Melounový olej 100% - 200 ml TML
  • Triphalahills 60 kapslí Herbal Hills
Melounový olej 100% - 200 ml TML

Doplněk stravy při potížích...

Číst více
Triphalahills 60 kapslí Herbal Hills

detoxikace, trávení, imunita, cholesterol

Číst více
Triphala BIO 60 kapslí Organic India

antioxidační vlastnosti, podporuje...

Číst více
Balzám na tělo se včelím jedem 75 ml

prohřívá, prokrvuje, vhodný na klouby, při bolesti

Číst více
Třtinová melasa BIO 1000 g Wolfberry

nesířené, neředěné a snadno rozpustné přírodní sladidlo

Číst více

Všechny nové produkty

Drť z jader Vlašských ořechů 100% - 100g

Drť z jader Vlašských ořechů 100% - 100g

antioxidant, metabolismus tuků, ledviny, střeva, obranyschopnost

Více informací


Elit phito

51 Kč

Pokud do našeho jídelníčku přidáme drť z vlašského ořechu, přispějeme tak normalizaci střevní mikroflóry. Podporuje přirozenou obranyschopnost člověka. Je pomocníkem v boji s nadbytečnými kily, neboť se podílí na metabolismu tuků. Podporuje správnou a pravidelnou střevní funkci, činnost močového měchýře a ledvin. Pomáha odstraňovat nadbytečný obsah tekutin v těle. Je to antioxidant.

Ořešák se říká strom života. Dříve se tradovalo, že těm, kteří jedli jeho plody, dodával životní sílu. Obsahuje totiž komplex vitaminů (A, B, C, E, P), minerální látky (sodík, draslík, železo, fosfor, jód, magnézium, vápník) a biologicky aktivní látky.
Vlašské ořechy mají příznivý vliv na udržování zdraví, posilují fyziologickou odolnost organismu, který je vystavený nepříznivým podmínkám. Podporují správnou a pravidelnou střevní funkci a činnost ledvin. 

Lecitin:

Drť z vlašských ořechů je zdrojem cenného lecitinu. Tato látka vyplňuje mezibuněčný prostor a vytváří jaterní buňky (játra jsou z 50 % tvořeny lecitinem). 
Další cennou látkou, kterou drť z vlašských ořechů obsahuje, je vláknina. Drť z vlašských ořechů obsahuje velké množství vlákniny, která harmonizuje funkci trávicí soustavy. Pravidelné užívání drtě z vlašských ořechů pomáhá  zlepšovat metabolismus tuků.

V kuchyni 

Drť z vlašských ořechů se dodává při pečení (10-15% od váhy pšeničné mouky). Je vhodná k masu, zelenině a do kaší. Při dodání drtě z vlašských ořechů při pečení, jídlo déle vydrží, je bohaté na vlákninu, která podporuje funkci střev.

Pro štíhlou linii

Díky vysokému obsahu vlákniny drť z vlašských ořechů normalizuje funkci střev, podporuje metabolismus tuků a přispívá tak k hubnutí. Těm, kteří chtějí zhubnout a nenabrat znovu těžce shozené kilogramy, doporučujeme užívat 1-2 čajové lžičky drtě z vlašských ořechů 2-3x denně. 

Pro aktivní způsob života

Těm, kteří se věnují sportu, se doporučuje užívat 1 polévková lžíce drtě z vlašských ořechů 3x denně ve formě koktejlu, který Vám dodá energii a pomůže zvětšit svalovou hmotu. 
Koktejl: 1 polévkovou lžíci drtě smíchat s mlékem, šťávou nebo vodou.

V kuchyni

Drť z vlašských ořechů zvýrazní chuť zmrzliny, mléčných koktejlů, omáček a druhých chodů jídel. Nejlepším způsobem je použít jej jako koření, které se přidává do jídla 2-3 minuty před dovařením.
Drť z vlašských ořechů je vhodná na pečení. Smíchejte pšeničnou mouku s drtí z vlašského ořechu v poměru 1:8 (1:10) a pokračujte podle receptu.


Zdravé recepty s drtí z vlašských ořechů:

Oříšková omáčka s česnekem


Ingredience:
100 g drtě z vlašského ořechu
2-3 stroužky česneku
60 g oleje z vlašských ořechů
petržel 
kopr
sůl
pepř dle chuti

Drť z vlašských ořechů smíchejte s rozetřeným česnekem a solí. Tuto směs nasypejte do malého hlubokého talíře a postupně, zpočátku po kapkách a poté tenkým proudem přidávejte olej z vlašských ořechů. Rozmíchejte, až Vám vznikne hustá smetana. Přidejte do směsi nakrájenou na malé kousky zeleň (kopr, petržel). Podávejte ke studenému masu nebo k uvařenému jazyku.


„Něžná“ omeleta

Ingredience:
4 vaječné bílky
1 žloutek
1 polévková lžíce drtě z vlašských ořechů
1 cibule
1 polévková lžíce tvrdého strouhaného sýru
petržel
2 stroužky česneku
1 polévková lžíce oleje z vlašských ořechů (možné zaměnit libovolným rostlinným olejem)
sůl
pepř dle chuti

V mixéru rozšlehejte bílky, žloutek a drť. Přidejte sůl a pepř. Cibuli lehce osmahněte. Vaječnou směs vylijte na pánev s cibulí a míchejte dřevěnou vařečkou dokud není omeleta hotova. Posypejte nakrájenou petrželkou, nastrouhaným sýrem a na malé kousky nakrájeným česnekem. Přikryjte pokličkou na 2-3 minuty.

Nezastavujte se před ničím, experimentujte a vytvářejte si své vlastní recepty, které Vám budou vyhovovat!

Složení: 100 % drť z vlašských ořechů. Doporučené trvání kúry: 1měsíc. 
100 g výrobku obsahuje: Energetická hodnota: 364 kcal/1523kJ: bílkoviny 28 g , tuky 20 g, sacharidy 18 g.

Způsob použití: během jídla kávovou lžičku 3 - 4x denně, před použitím zalít vodou, šťávou nebo kefírem. 

Upozornění: nepoužívat při individuální nesnášenlivosti na jednotlivé složky drtě. 

Balení: 100 g


Napište svůj názor

Drť z jader Vlašských ořechů 100% - 100g

Drť z jader Vlašských ořechů 100% - 100g

antioxidant, metabolismus tuků, ledviny, střeva, obranyschopnost

Napište svůj názor

  • Product Name:Drť z jader Vlašských ořechů 100% - 100g
  • Product Reference: D112
  • By Elit phito
  • Price: 51
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.20 kg
  • Description: antioxidant, metabolismus tuků, ledviny, střeva, obranyschopnost
Path: > > > Drť z jader Vlašských ořechů 100% - 100g

8 dalších produktů ve stejné kategorii :

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka