Kategorie

Xantanová guma 100 g Wolfberry

Xantanová guma 100 g Wolfberry

Pomocník do všech druhů těst. Částečně nahradí lepek! Vaše pečivo bude vláčnější a déle čerstvé.

Více informací


Wolfberry

22 Kč

Vzniká fermentací sacharidů pomocí bakteríí Xanthomonas campestris.

Derivovaná z hnědých mořských řas (kelpu)
Jedná se o přírodní stabilizátor a emulgátor - používá se také jako zahušťovadlo do mléčných výrobků (ideální pro nízkotučné výrobky).


Použití: Jako přírodní stabilizátor a emulgátor do potravin. Zlepšuje a prodlužuje trvanlivost pečiva. Výborně nahrazuje funkci lepku u bezlepkových výrobků. 

V bezlepkových výrobcích se Xantanová guma dávkuje v rozmezí 1 až 2 g na 1 kg suchých směsí. Větší množství je možné po vlastím odzkoušení.  (Zarovnaná! kávová lžička obsahuje 2 g Xantanové gumy). V těstě má Xantanová guma  za úkol částečně nahradit vlastnosti lepku, tzn. zpevňuje strukturu těsta, zlepšuje jeho elasticitu, váže recepturní vodu a zadržuje vzduch. Finální výrobky zůstávají déle čerstvé, křehké a mají zpomalené vysychání (tvrdnutí).


Vhodná je též na přípravu gelů, vhodná např. na gely na hubnutí, gely na oční okolí nebo gely na "těžké nohy"



Země původu: Čína

Obsah balení: 100 g

Napište svůj názor

Xantanová guma 100 g Wolfberry

Xantanová guma 100 g Wolfberry

Pomocník do všech druhů těst. Částečně nahradí lepek! Vaše pečivo bude vláčnější a déle čerstvé.

Napište svůj názor

  • Product Name:Xantanová guma 100 g Wolfberry
  • Product Reference: 32768
  • By Wolfberry
  • Price: 22
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.12 kg
  • Description: Pomocník do všech druhů těst. Částečně nahradí lepek! Vaše pečivo bude vláčnější a déle čerstvé.
Path: > > > Xantanová guma 100 g Wolfberry

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka