Kategorie

Nimbový olej BIO 100 ml Biopurus

Nimbový olej BIO 100 ml Biopurus

Kosmetický olej. Má antibakteriální, antimykotické a protivirové účinky, proto je velmi vhodný k léčbě vlasové pokožky a pokožky celého těla.

Více informací


Biopurus

202 Kč

Nimbový olej BIO 100 ml - Azadirachta indica - Nimba (Neem) - Zederach indický

Nimbový olej - Neem olej je získaný z vysoce ceněného indického stromu Nimba, který má úžasné vlastnosti a je intenzivně používání v ayurvédských a homeopatických preparátech, olej má mastnou olejovou konzistenci s těžkou oříškově - česnekovou vůní. Je světle hnědé až tmavě hnědé barvy. Vůně nimbového oleje je dost výrazná a nepříliš příjemná. Nicméně, pokud poznáte jeho úžasné účinky, tak jeho vůně Vám nebude překážet. Nimba je považována za univerzální léčivý prostředek a je úžasný při čištění pleti a vlasů. Má antibakteriální, antimykotické a protivirové účinky, proto je velmi vhodný k léčbě vlasové pokožky a pokožky celého těla.


Při máslové konzistenci je možné jej použít jako silný čisticí prostředek na pleť. Při pokojové teplotě se jeho konzistence mění na kapalnou, je možné jej použít jako čistící pleťové tonikum. Pro aplikaci na vlasy, jednoduše ohřejte a v masírujte do vlasové pokožky.


Olej obsahuje řadu vitamínů, zejména vitamín E, minerálů, proteinů, ale i esenciálních aminokyselin. Zvláštní složení rostliny nimby přináší ohromující antibakteriální a antimykózní účinky. V nimbě najdete látky, které neobsahuje žádná jiná rostlina nebo strom, jsou to například azadirachtin, nimbin či nimbidol.


Využití v dermatologii - Antibakteriální účinky nimbového oleje ničí bakterie a parazity. Při drobných odřeninách a popáleninách může olej skvěle posloužit jako dezinfekce a zároveň prostředek pro urychlení hojení ran. Dermatologové doporučují nimbový olej k léčbě lupénky, ekzému, planých neštovic, pásového oparu a svrabu. Při kožních onemocněních zmírňuje svědění a redukuje vyrážky a pupínky. Urychluje také jejich hojení. Nimbový olej je vhodný i na takzvanou plenkovou dermatitidu, tedy léčí opruzeniny na dětském zadečku, dokonce je může zcela odstranit. Protivirové účinky nimbového oleje jsou využitelné zejména při léčbě bradavic. Nimbový olej je vhodný i na masáže. Stačí přidat pár kapek k masážnímu oleji nebo účinné masti a aplikovat. Nimbové masáže zmírňují artritidu a revmatismus. Uvolní i bolestivé klouby a svaly. Nimbový olej bojuje proti bakteriím, které číhají na naši pokožku na každém rohu. Čištěním pleti koncentrovaným nimbovým olejem zabráníte tvorbě vyrážek. Po pravidelném čištění odstraní z obličeje černé tečky (komedony). Nimba je často součástí přípravků proti vzniku akné. Nimba také napomáhá vytvářet nové kolagenová vlákna, které urychlují uzavírání drobných ran a také vyhlazují vrásky. Nimba také reguluje pocení. Olej se využívá i jako repelent proti komárům a vším.


Naše doporučení: vhodný i pro domácí mazlíčky proti kožním onemocněním


Objem 100 ml


Kosmetický přípravek pouze na vnější použití.


Balení: Sklo


Vyrobeno v Německu

Napište svůj názor

Nimbový olej BIO 100 ml Biopurus

Nimbový olej BIO 100 ml Biopurus

Kosmetický olej. Má antibakteriální, antimykotické a protivirové účinky, proto je velmi vhodný k léčbě vlasové pokožky a pokožky celého těla.

Napište svůj názor

  • Product Name:Nimbový olej BIO 100 ml Biopurus
  • By Biopurus
  • Price: 202
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.40 kg
  • Description: Kosmetický olej. Má  antibakteriální, antimykotické a protivirové účinky , proto je velmi vhodný k léčbě vlasové pokožky a pokožky celého těla.
Path: > > > Nimbový olej BIO 100 ml Biopurus

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka