Jak konzumovat BIO ředkev Ředkev setá je oblíbenou součástí salátů a zeleninových příloh.
Semínka BIO ředkve si můžete zasadit také do truhlíku či na zahrádku.
Charakteristika Zatímco klíčit ji lze celoročně, na jaro mnozí semena vysévají do dobře zpracované půdy. Takto vypěstovaná ředkev je pak jedlá od kořene až k listům.
Návod na klíčení • Semínka propláchneme vodou. Lehce navlhčené je vložíme do klíčící nádoby. • Semínka ponecháme na tmavém a teplém místě, kde začnou klíčit. • Rostlinky je potřeba pravidelně proplachovat (i kořínky ze spodní strany), abychom zabránili plísním (2-3x denně). • První klíčky se objeví po 24 hodinách. • Ke konzumaci jsou vhodné celé rostlinky včetně kořínků. • Před konzumací klíčky opláchněte.
Rady a tipy • Doporučujeme klíčit na klíčící misce nebo sítku. Není vhodné klíčit semínka na vatě, jelikož přicházíme o chutné kořínky, které do vaty zarůstají. • Pro delší trvanlivost doporučujeme hotové klíčky uchovávat v lednici, kde nám vydrží i týden.
Alergeny Bez alergenů
Skladování Skladujte v chladu a temnu. Baleno v ochranné atmosféře.
Země původu Itálie
Obsah 200 g
Parametry
Cílová skupina
BIO, vegan
Země původu
Itálie
Produkty bez alergenů
Bez sezamu, Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez lepku, Bez hořčice
Internetový obchod AlternativaShop.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.