Kakaové máslo BIO 500 g Čokoládovna Troubelice

Kakaové máslo BIO 500 g Čokoládovna Troubelice

skladem bude na přelomu listopadu a prosince 2016 Kakaové máslo z Ekvádoru v BIO kvalitě z nepražených kakaových bobů

Více informací


Čokoládovna Troubelice

346 Kč

skladem bude na přelomu listopadu a prosince 2016


Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. 
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). 
Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. 

Kakaové máslo BIO lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění. 

 

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.


BALENÍ: 500 g 


Kakaové máslo je možné uchovávat po dobu až pěti let. Skladujte v temnu a suchu při pokojové teplotě (ne v lednici).

Napište svůj názor

Kakaové máslo BIO 500 g Čokoládovna Troubelice

Kakaové máslo BIO 500 g Čokoládovna Troubelice

skladem bude na přelomu listopadu a prosince 2016 Kakaové máslo z Ekvádoru v BIO kvalitě z nepražených kakaových bobů

Napište svůj názor

  • Product Name:Kakaové máslo BIO 500 g Čokoládovna Troubelice
  • By Čokoládovna Troubelice
  • Price: 346
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.50 kg
  • Description: skladem bude na přelomu listopadu a prosince 2016  Kakaové máslo z Ekvádoru v BIO kvalitě z nepražených kakaových bobů
Path: > > Kakaové máslo BIO 500 g Čokoládovna Troubelice

4 dalších produktů ve stejné kategorii :

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka