Kategorie

Nové produkty

  • Hořčičný olej 250 ml TML
  • Kakaové máslo BIO 200 g Zdravý den
Hořčičný olej 250 ml TML

TRVANLIVOST: 11/2017 trávení,...

Číst více
Kakaové máslo BIO 200 g Zdravý den

BIO a RAW kakaové máslo se...

Číst více
Kešu celé 500 g Medium

Vynikající nepražená a...

Číst více
Lničkový olej 100% 350 ml Olejový král

100% nerafinovaný olej ze semen lničky seté

Číst více
Garciniahills 60 kapslí Herbal Hills

k udržení správné...

Číst více

Všechny nové produkty

RAW citronový dort

RAW CITRONOVÝ DORT

 

Korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g daltí

 

Krém:

250 g kešu natural (namočené cca 3 hodiny)

2 ks citronů bio (šťáva + nastrouhaná kůra)

60 g kakaového másla (rozpuštěné)

4 PL agávového sirupu

hrstku lesního ovoce


Postup přípravy raw citronového dortu:

Korpus: 

Vlašské ořechy a datle pomixujeme. Vzniklou hmotu natlačíme na dno dortové formy (16 cm).

 

Krém: 

Namočené kešu oříšky pomixujeme se šťávou z citronů, citronovou kůrou, agávovým sirupem a kakaovým máslem. Mixujeme tak dlouho, dokud nám nevznikne hladký krém. Podle konzistence můžeme přidat trošku vody.

Až je krém zcela hladký, většinu nalijeme na korpus a uhladíme. Malý zbytek tyčovým mixérem umixujeme společně s lesním ovocem a uděláme na bílém krému pár puntíků (raději méně než více a zbytek raději snězte :-) )

Puntíky lehce krouživými pohyby promícháme dřevěnou špejlí. 
Dáme vychladit na pár hodin do lednice.


 

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka