Kategorie

Nové produkty

  • Fíky krájené BIO 250 g Wolfberry
  • Maitake extrakt kapky 50ml
Fíky krájené BIO 250 g Wolfberry

do cereálních kaší,...

Číst více
Maitake extrakt kapky 50ml

obranyschopnost, únava, redukční...

Číst více
Psyllium BIO 150g Apotheke

Tradiční indická vláknina vhodná při zácpě i průjmu.

Číst více
Alun roll-on deodorant přírodní 50 ml

bez parfemace, barviv a hydroxidu hlinitého;...

Číst více
Agáve sirup BIO granulovaný 250 g Zdravý den

o 30% sladší než cukr a má...

Číst více

Všechny nové produkty

RAW citronový dort

RAW CITRONOVÝ DORT

 

Korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g daltí

 

Krém:

250 g kešu natural (namočené cca 3 hodiny)

2 ks citronů bio (šťáva + nastrouhaná kůra)

60 g kakaového másla (rozpuštěné)

4 PL agávového sirupu

hrstku lesního ovoce


Postup přípravy raw citronového dortu:

Korpus: 

Vlašské ořechy a datle pomixujeme. Vzniklou hmotu natlačíme na dno dortové formy (16 cm).

 

Krém: 

Namočené kešu oříšky pomixujeme se šťávou z citronů, citronovou kůrou, agávovým sirupem a kakaovým máslem. Mixujeme tak dlouho, dokud nám nevznikne hladký krém. Podle konzistence můžeme přidat trošku vody.

Až je krém zcela hladký, většinu nalijeme na korpus a uhladíme. Malý zbytek tyčovým mixérem umixujeme společně s lesním ovocem a uděláme na bílém krému pár puntíků (raději méně než více a zbytek raději snězte :-) )

Puntíky lehce krouživými pohyby promícháme dřevěnou špejlí. 
Dáme vychladit na pár hodin do lednice.


 

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka