Kategorie

Nové produkty

  • Chia olej 100 ml Wolfberry
  • Baobab prášek BIO 150 g Wolfberry
Chia olej 100 ml Wolfberry

Jedinečný zdroj esenciálních mastných kyselin

Číst více
Baobab prášek BIO 150 g Wolfberry

Prášek ze sušené dužiny...

Číst více
Spirulina BIO 250 g - 1200 tbl. Wolfberry

modrozelená sinice s velkým...

Číst více
Badyán celý 10 g RamRam

koření do kompotů, svařáku i k masu

Číst více
Šípkový olej BIO 100 ml Wolfberry

regenerační účinky -...

Číst více

Všechny nové produkty

RAW citronový dort

RAW CITRONOVÝ DORT

 

Korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g daltí

 

Krém:

250 g kešu natural (namočené cca 3 hodiny)

2 ks citronů bio (šťáva + nastrouhaná kůra)

60 g kakaového másla (rozpuštěné)

4 PL agávového sirupu

hrstku lesního ovoce


Postup přípravy raw citronového dortu:

Korpus: 

Vlašské ořechy a datle pomixujeme. Vzniklou hmotu natlačíme na dno dortové formy (16 cm).

 

Krém: 

Namočené kešu oříšky pomixujeme se šťávou z citronů, citronovou kůrou, agávovým sirupem a kakaovým máslem. Mixujeme tak dlouho, dokud nám nevznikne hladký krém. Podle konzistence můžeme přidat trošku vody.

Až je krém zcela hladký, většinu nalijeme na korpus a uhladíme. Malý zbytek tyčovým mixérem umixujeme společně s lesním ovocem a uděláme na bílém krému pár puntíků (raději méně než více a zbytek raději snězte :-) )

Puntíky lehce krouživými pohyby promícháme dřevěnou špejlí. 
Dáme vychladit na pár hodin do lednice.


 

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka