Kategorie

Nové produkty

  • Kráječ jablek kovový - 10 dílků
  • Ostropestřec 90 kapslí MycoMedica
Kráječ jablek kovový - 10 dílků

Kovový kráječ jablek nebo...

Číst více
Ostropestřec 90 kapslí MycoMedica

 Játra - Extrakt Ostropestřece, Reishi, Pampelišky

Číst více
Ostropestřec Forte 30 kapslí

Vhodný na játra - 1 kapsle obsahuje 220 mg...

Číst více
MSM 180 g Topvet

Organická forma síry...

Číst více
Tagliatelle semolinové BIO 250 g Byodo

kvalitní bio těstoviny pro tradiční vaření s chutí

Číst více

Všechny nové produkty

RAW citronový dort

RAW CITRONOVÝ DORT

 

Korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g daltí

 

Krém:

250 g kešu natural (namočené cca 3 hodiny)

2 ks citronů bio (šťáva + nastrouhaná kůra)

60 g kakaového másla (rozpuštěné)

4 PL agávového sirupu

hrstku lesního ovoce


Postup přípravy raw citronového dortu:

Korpus: 

Vlašské ořechy a datle pomixujeme. Vzniklou hmotu natlačíme na dno dortové formy (16 cm).

 

Krém: 

Namočené kešu oříšky pomixujeme se šťávou z citronů, citronovou kůrou, agávovým sirupem a kakaovým máslem. Mixujeme tak dlouho, dokud nám nevznikne hladký krém. Podle konzistence můžeme přidat trošku vody.

Až je krém zcela hladký, většinu nalijeme na korpus a uhladíme. Malý zbytek tyčovým mixérem umixujeme společně s lesním ovocem a uděláme na bílém krému pár puntíků (raději méně než více a zbytek raději snězte :-) )

Puntíky lehce krouživými pohyby promícháme dřevěnou špejlí. 
Dáme vychladit na pár hodin do lednice.


 

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka