Kategorie

Nové produkty

  • Altajský buket: Antistres 250 ml
  • Kurkuma mletá BIO 100 g Zdravý den
Altajský buket: Antistres 250 ml

zklidnění a relaxace organismu, při...

Číst více
Kurkuma mletá BIO 100 g Zdravý den

hojně se používá v tradiční ajurvédské a čínské medicíně

Číst více
Náhradní balení 12ks filtrů pro AquaCompact - Megamohe

Náhradní filtry pro Megahome destilátor vody

Číst více
Destilátor vody AQUA Compact II - Megahome

destilátor vody

Číst více
Palmarosa (voňavá tráva) -...

Uvolňuje svalstvo i psychiku. Při...

Číst více

Všechny nové produkty

RAW citronový dort

RAW CITRONOVÝ DORT

 

Korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g daltí

 

Krém:

250 g kešu natural (namočené cca 3 hodiny)

2 ks citronů bio (šťáva + nastrouhaná kůra)

60 g kakaového másla (rozpuštěné)

4 PL agávového sirupu

hrstku lesního ovoce


Postup přípravy raw citronového dortu:

Korpus: 

Vlašské ořechy a datle pomixujeme. Vzniklou hmotu natlačíme na dno dortové formy (16 cm).

 

Krém: 

Namočené kešu oříšky pomixujeme se šťávou z citronů, citronovou kůrou, agávovým sirupem a kakaovým máslem. Mixujeme tak dlouho, dokud nám nevznikne hladký krém. Podle konzistence můžeme přidat trošku vody.

Až je krém zcela hladký, většinu nalijeme na korpus a uhladíme. Malý zbytek tyčovým mixérem umixujeme společně s lesním ovocem a uděláme na bílém krému pár puntíků (raději méně než více a zbytek raději snězte :-) )

Puntíky lehce krouživými pohyby promícháme dřevěnou špejlí. 
Dáme vychladit na pár hodin do lednice.


 

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka