Kategorie

Nové produkty

  • MURAVEN krém na nohy 44 ml
  • Červený kořen - kopyšník - 166 dražé
MURAVEN krém na nohy 44 ml

krém s kyselinou mravenčí a...

Číst více
Červený kořen - kopyšník - 166 dražé

prostata, cévy, mužská pohlavní...

Číst více
Silibinin 60 tablet

regenerace jater, detoxikace, trávení

Číst více
Muravivit gel - mravenčí s...

pomáhá zmírňovat svalové...

Číst více
Krtečkův sirup při nachlazení...

Jitrocel a lípa posilují horní cesty dýchací.

Číst více

Všechny nové produkty

RAW citronový dort

RAW CITRONOVÝ DORT

 

Korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g daltí

 

Krém:

250 g kešu natural (namočené cca 3 hodiny)

2 ks citronů bio (šťáva + nastrouhaná kůra)

60 g kakaového másla (rozpuštěné)

4 PL agávového sirupu

hrstku lesního ovoce


Postup přípravy raw citronového dortu:

Korpus: 

Vlašské ořechy a datle pomixujeme. Vzniklou hmotu natlačíme na dno dortové formy (16 cm).

 

Krém: 

Namočené kešu oříšky pomixujeme se šťávou z citronů, citronovou kůrou, agávovým sirupem a kakaovým máslem. Mixujeme tak dlouho, dokud nám nevznikne hladký krém. Podle konzistence můžeme přidat trošku vody.

Až je krém zcela hladký, většinu nalijeme na korpus a uhladíme. Malý zbytek tyčovým mixérem umixujeme společně s lesním ovocem a uděláme na bílém krému pár puntíků (raději méně než více a zbytek raději snězte :-) )

Puntíky lehce krouživými pohyby promícháme dřevěnou špejlí. 
Dáme vychladit na pár hodin do lednice.


 

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka