Kategorie

Nové produkty

  • Lesk na rty - barva: třešňová 5 ml Benecos
  • Lesk na rty - barva: lososová 5 ml Benecos
Lesk na rty - barva: třešňová 5 ml Benecos

Dlouhotrvající lesk na rty...

Číst více
Lesk na rty - barva: lososová 5 ml Benecos

Dlouhotrvající lesk na rty lososové...

Číst více
Řasenka Intense Volumizing BIO 13 ml Lavera

Intenzivní řasenka pro větší objem a prodloužení řas

Číst více
Balzám na rty SOS 8 ml Lavera

s výtažky BIO meduňky je...

Číst více
Třtinový cukr s melasou 1 kg Wolfberry

Má čistou sladkou chuť, která...

Číst více

Všechny nové produkty

RAW citronový dort

RAW CITRONOVÝ DORT

 

Korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g daltí

 

Krém:

250 g kešu natural (namočené cca 3 hodiny)

2 ks citronů bio (šťáva + nastrouhaná kůra)

60 g kakaového másla (rozpuštěné)

4 PL agávového sirupu

hrstku lesního ovoce


Postup přípravy raw citronového dortu:

Korpus: 

Vlašské ořechy a datle pomixujeme. Vzniklou hmotu natlačíme na dno dortové formy (16 cm).

 

Krém: 

Namočené kešu oříšky pomixujeme se šťávou z citronů, citronovou kůrou, agávovým sirupem a kakaovým máslem. Mixujeme tak dlouho, dokud nám nevznikne hladký krém. Podle konzistence můžeme přidat trošku vody.

Až je krém zcela hladký, většinu nalijeme na korpus a uhladíme. Malý zbytek tyčovým mixérem umixujeme společně s lesním ovocem a uděláme na bílém krému pár puntíků (raději méně než více a zbytek raději snězte :-) )

Puntíky lehce krouživými pohyby promícháme dřevěnou špejlí. 
Dáme vychladit na pár hodin do lednice.


 

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka