Kategorie

RAW mangový dort

RAW MANGOVÝ DORT

korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g rozinek

 

krém: 

2 zralá manga

120 ml kokosového oleje

2 pl agávového sirupu

1 lžička raw karobu


Postup výroby RAW mangového dortu

Korpus:

ořechy pomeleme s rozinkama a natěsnáme do dortové formy (16cm). na dno je ideální dát pečící papír

 

Krém:

Oloupaná zralá manga pomixujeme a přidáme rozpuštěný kokosový olej a agávový sirup podle chuti.

Krém nalijeme na korpus a malou trošku krému si schováme na zdobení.

Do zbylé trošky dáme karob, zamícháme a nalijeme do kruhu na žlutý krém. Dřevěnou špejlí roztaháme do nepravidelné ozdobné hvězdice.

Vložíme na pár hodin do lednice vychladit.

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka