Kategorie

Nové produkty

  • MSM 180 g Topvet
  • Tagliatelle semolinové BIO 250 g Byodo
MSM 180 g Topvet

Organická forma síry...

Číst více
Tagliatelle semolinové BIO 250 g Byodo

kvalitní bio těstoviny pro tradiční vaření s chutí

Číst více
Penne semolinové BIO 500 g Byodo

kvalitní trubky do vaší kuchyně

Číst více
Lasagne celozrnné BIO 250 g Byodo

celozrnné lasagne

Číst více
Špagety semolinové BIO 500 g Rapunzel

nelepí se, nerozvařují a mají...

Číst více

Všechny nové produkty

RAW mangový dort

RAW MANGOVÝ DORT

korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g rozinek

 

krém: 

2 zralá manga

120 ml kokosového oleje

2 pl agávového sirupu

1 lžička raw karobu


Postup výroby RAW mangového dortu

Korpus:

ořechy pomeleme s rozinkama a natěsnáme do dortové formy (16cm). na dno je ideální dát pečící papír

 

Krém:

Oloupaná zralá manga pomixujeme a přidáme rozpuštěný kokosový olej a agávový sirup podle chuti.

Krém nalijeme na korpus a malou trošku krému si schováme na zdobení.

Do zbylé trošky dáme karob, zamícháme a nalijeme do kruhu na žlutý krém. Dřevěnou špejlí roztaháme do nepravidelné ozdobné hvězdice.

Vložíme na pár hodin do lednice vychladit.

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka