Kategorie

Nové produkty

  • Glycin vitamínový komplex 40 tablet
  • Glycin 40 tablet
Glycin vitamínový komplex 40 tablet

Doplněk stravy je určen na péči o...

Číst více
Glycin 40 tablet

Doplněk stravy je určen na péči o...

Číst více
Glycin Aktiv 50 tbl.

Doplněk stravy je určen na péči o...

Číst více
Mák modrý český 500 g Medium

vynikající pro přípravu...

Číst více
Lískooříškový sen BIO RAW 150 g Lifefood

Sladký krémový dezert, jehož...

Číst více

Všechny nové produkty

RAW mangový dort

RAW MANGOVÝ DORT

korpus:

150 g vlašských ořechů

100 g rozinek

 

krém: 

2 zralá manga

120 ml kokosového oleje

2 pl agávového sirupu

1 lžička raw karobu


Postup výroby RAW mangového dortu

Korpus:

ořechy pomeleme s rozinkama a natěsnáme do dortové formy (16cm). na dno je ideální dát pečící papír

 

Krém:

Oloupaná zralá manga pomixujeme a přidáme rozpuštěný kokosový olej a agávový sirup podle chuti.

Krém nalijeme na korpus a malou trošku krému si schováme na zdobení.

Do zbylé trošky dáme karob, zamícháme a nalijeme do kruhu na žlutý krém. Dřevěnou špejlí roztaháme do nepravidelné ozdobné hvězdice.

Vložíme na pár hodin do lednice vychladit.

 

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka