Kategorie

Nové produkty

  • Rooibos BIO 20x1,5 g Basilur
  • Rooibos pomeranč se zázvorem 20x1,5 g Basilur
Rooibos BIO 20x1,5 g Basilur

BIO rooibos z Jižní Afriky

Číst více
Rooibos pomeranč se zázvorem 20x1,5 g Basilur

rooibos, pomeranč list do 2 %, zázvor...

Číst více
Rooibos broskev 20x1,5 g Basilur

rooibos, jablko do 2 %, ibišek do 2 %,...

Číst více
Rooibos limetka s medem 20x1,5 g Basilur

rooibos, jablko do 2 %, ostružina list do 2 %,...

Číst více
Herbal Infusions Moringa 15x2 g Basilur

Pyramidové sáčky o...

Číst více

Všechny nové produkty

Čaga čaj Altaj 20x1,5 g

Čaga čaj Altaj 20x1,5 g

porcovaný čaj z čagy

Více informací


TML a.s.

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě


Informujte mě, až bude k dispozici

81 Kč

Čaga - Rezavec šikmý je opravdovým pokladem mezi houbami. Chorošovitá houba a je tradičním prostředkem ruského léčitelství. Obsahuje biologicky aktivní látky jako flavonoidy, alkaloidy, polysacharidy, kyselinu čagovou, fytosteroly, melanin, minerály i řadu stopových prvků. Používá se k celkové harmonizaci organismu, k optimalizaci trávících procesů v organismu. Má výrazné protizánětlivé, antibiotické, antivirové, antimykotické, protirakovinné a antioxidační účinky, Posiluje celý organismus včetně imunitního systému, čistí krev, používá se při léčbě trávících obtíží, posiluje činnost žaludku, slinivky i jater, léčí záněty trávicího traktu i žaludeční vředy a takové nemoci jako je Crohnova choroba nebo ulcerózní kolitida. Pomáhá při alergiích, ekzémech a lupénce,


Tradiční užití: 1 lžička drcené houby se přelije 1/4 l vroucí vody a necháme 1 hodinu louhovat. Přecedíme. Odvar můžeme ponechat i 2 dny v chladu. Užíváme 1/3 odvaru 1x až 3x za den nejlépe před jídlem. Trvání kúry: 1 měsíc.


Recepty na čaj z čagy: Polévkovou lžíci prášku ze sušené houby nebo zhruba pěti gramový kousek nadrobené houby dáme přes noc do hrnce se studenou vodou (2,5 litru), druhý den ráno ve stejné vodě necháme přejít varem a povaříme pět minut. Dalších pět minut necháme vyluhovat a poté slijeme. Čaj popíjíme v malých dávkách několikrát denně přibližně půl hodiny před jídlem.

Dle Pavla Váni - jednu čajovou lžičku čagy vaříme 10minut v 2,5l vody. Pijeme šálek 3x denně, půl hodiny po jídle, po dobu dvou až čtyř týdny. S dvoutýdenní přestávkou opakujeme.

Dle J.Janči aj.A.Zentricha - drogu přelijeme převařenou vlažnou vodou a 4 až 5 hodin necháme macerovat při pokojové teplotě. Pak drogu pomeleme mlýnkem na maso. Vodu ovšem nevyléváme, ale použijeme na další přípravu. Přihřejeme ji na teplotu maximálně 50 stupňů celsia a znovu ji nalijeme na drogu, tak že na jeden díl čagy dáme pět dílů vody. Vyluhujeme 48 hodin, přecedíme a usazeninu vylisujeme přes několik vrstev gázy. Získanou hustou tekutinu doplníme převařenou studenou vodou na původní objem 1:5. Tento přípravek můžeme skladovat v ledničce tři dny, nepočítaje den přípravy. Denně užíváme čtyři sklenice mírně ohřátého čaje.


Použití:
- podpůrný prostředek při vředové chorobě žaludku a dvanáctníku
- při všech zánětech trávicího ústrojí
- při chronické gastritidě a polypóze žaludku a střev
- při psoriáze, ekzému a jiných kožních problémech
- pozitivně působí na centrální nervový systém
- zklidňuje nervový systém při nespavosti
- pozitivně působí na látkovou výměnu
- zvyšuje odolnost organismu vůči infekčním chorobám
- při zánětlivých procesech
- při onemocnění jater a sleziny


Složení: čaga sáčky 20 x 2 g

Napište svůj názor

Čaga čaj Altaj 20x1,5 g

Čaga čaj Altaj 20x1,5 g

porcovaný čaj z čagy

Napište svůj názor

  • Product Name:Čaga čaj Altaj 20x1,5 g
  • Product Reference: C114
  • By TML a.s.
  • Price: 81
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.15 kg
  • Description: porcovaný čaj z čagy
Path: > > > Čaga čaj Altaj 20x1,5 g

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Celkem





Objednávka